Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki chcecie Plugin ?

YoYoDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie z którym mam problem Otóż jako doświadczony twórca pluginów nurtuje mnie pytanie "Jaki napisać plugin ?" Jest już sporo różnych pluginów a ja chciałbym w końcu coś napisać plugin który przydałby się na każdy serwer i żeby ten plugin był w miarę nowością tak jak np są The wallsy teraz . Jestem otwarty na wasze propozycje , jeślij macie jakieś pomysły na plugin piszcie pod tym tematem a ja z pewnością go zrobię .

Opublikowano

Zrób plugin na coś w rodzaju TS3. Gracz z odpowiednim uprawnieniem dołącza do pokoju z chatem. Jak nie ma uprawnienia to nie widzi pokoju. Do ustawienia w configu. Jak go zrobisz to proszę wyślij mi go na PW to dodam go do paczki pluginów, która się tworzy.

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Hmm, może jeden z pluginów z hardcore skkf np. csrvBans, csrvGuilds, csrvStone?

Na pewno znalazłoby to wielu odbiorców. ;-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

może MultiBans który pokazuje w internecie kto został ukarany na jaki czas przez kogo

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Hmmm... Może statystyki graczy wyświetlane na www? Coś w stylu mc.skkf.net ;)

Opublikowano

:I mi brakuje pluginu na questy współpracującego z citizens (posiadającego dziennik questow/postepow opcje dialogowe i liczne eventy)

i tak jak napisal sam autor jest wiele pluginow

Na Areny PVP 2 vs 2 / 3 vs 3 ;)

Proszę jak go wykonasz o kontakt na skype TheWujekBoss

War 1.8

Zrób plugin na coś w rodzaju TS3. Gracz z odpowiednim uprawnieniem
dołącza do pokoju z chatem. Jak nie ma uprawnienia to nie widzi pokoju.
Do ustawienia w configu. Jak go zrobisz to proszę wyślij mi go na PW to
dodam go do paczki pluginów, która się tworzy.

herochat

może MultiBans który pokazuje w internecie kto został ukarany na jaki czas przez kogo

ban mangement

hm nie wiem jak jest u skf / i nie chce mi sie szukac pluginu na statystyki na stronie (moze nie byc)

Opublikowano

Ja bym najbardziej chciał, by powstał plugin na Football,

generowany przez texturepack, tzn, mamy piłkę i kopiemy ją np. uderzając w nią.

Do tej pory są takie pluginy, lecz są one według mnie niedopracowane.

Opublikowano

A może plugin na zrzuty? W sensie nie takie gówno jakie właśnie piszę w skript, ale że pojawia się jakiś niby helikopter czy cokolwiek i wtedy spadają bomby creepery, żeby były takie różne zrzuty, np obsidian daje zrzut tnt, redstone block daje zrzut creeperów a diax block daje ogromny zrzut i tego i tego.

@edit a jak umiesz robić naprawdę dobre pluginy to zrób np na jakieś pro bronie, bo RPG Items już nie działa, zrób plugin na to żeby był jakiś tam procent szans na spawnowanie mobów np. z bronią ostrość 1012931092301923012930123 czy tam 10 i gracze by se lootali.

Bez reklam fb

Opublikowano

Hmm, może jeden z pluginów z hardcore skkf np. csrvBans, csrvGuilds, csrvStone?

Na pewno znalazłoby to wielu odbiorców. ;-)

Pozdrawiam.

Dobry pomysł ja bym czekał na takie pluginy

Opublikowano

Nom tnt wizard super sprawa POPIERAM.

Mozna też zrobic plugin typu Wojny Na Sniezki.

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

Co w macie z tym "Zrób gildie skkf zrób tamto o rkskrskkr" Zakochaliście się w nim czy co? jezu wystarczy byle jaki plugin na gildie tylko go przerobić i masz taki jak twój skkf...

Opublikowano

moze cos na rpg? system ulepszania itemkow? + 5 do hp itp...

Kazde ulepszenie wymagalo by jakis itemkow czy cus. ale za to mozna by sobie ulepszac np miecz czy zbroje i dodawac.

mozna by to zrobic w eq villagera albo zeby jednak miec wiecej miejsca to w zwyklym eq.

Zrob miecz przywolania zombie. po przywolaniu miecz marnuje sie o 1/(floor*2)

gdzie floor to poziom miecza. 1 - drewno, 1.5 - zloto, 2 - kamien, 4- zelazo, 10 - diax.

Po przywolaniu zombie atakuje wszystkie wrogie moby, ale jest wolniejszy (nie uzywaj efektu potka, to bez sesnu). ale nie ma atakowac graczy i niszczyc drzwi czy atakowac villagerow. Dobrze by bylo jak by szedl za przywolujacym a po 5 minutach jakos efektownie sie zabil :D (fajerwerki, chmura z dymu itp).

Jak umiesz pisac plugi to to napisz, jak nie wiesz jak to nie pisz ze umiesz.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Plugin który blokuje w 100% zapisane id i jak ma blokować, używanie, wyrzucanie, zbieranie. Wiem że to w wg jest ale to nie działa w 100%

Powinien obsługiwać id z modów

Opublikowano

moze cos na rpg? system ulepszania itemkow? + 5 do hp itp...

Kazde ulepszenie wymagalo by jakis itemkow czy cus. ale za to mozna by sobie ulepszac np miecz czy zbroje i dodawac.

mozna by to zrobic w eq villagera albo zeby jednak miec wiecej miejsca to w zwyklym eq.

Zrob miecz przywolania zombie. po przywolaniu miecz marnuje sie o 1/(floor*2)

gdzie floor to poziom miecza. 1 - drewno, 1.5 - zloto, 2 - kamien, 4- zelazo, 10 - diax.

Po przywolaniu zombie atakuje wszystkie wrogie moby, ale jest wolniejszy (nie uzywaj efektu potka, to bez sesnu). ale nie ma atakowac graczy i niszczyc drzwi czy atakowac villagerow. Dobrze by bylo jak by szedl za przywolujacym a po 5 minutach jakos efektownie sie zabil :D (fajerwerki, chmura z dymu itp).

Jak umiesz pisac plugi to to napisz, jak nie wiesz jak to nie pisz ze umiesz.

Przydał by mi się taki plugin :)

Później dam Ci like bo wykorzystałem limit ;)

Opublikowano

Przydał by mi się taki plugin :)

Później dam Ci like bo wykorzystałem limit ;)

Raczej podalam to jako wyzwanie niz pomysl, :P nie sa specjalnie trudne, ale tez nie za latwe. Nupy piszace te male pluginy od info, crafingow, dropow nie dadza rady. Taki test :P Ten 2 pomysl z zombie jest bardzo latwy :)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@topic: nie napisałeś jeszcze żadnego postu w tym temacie. czyżby nie jesteś przypadkiem oszustem? nie wiem jaki miałeś w tym cel ale .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...